Taastav mahe põllumajandus võitleb kliimamuutustega 

Me oleme saatnud inimesed kuule ja murdnud inimese genoomi, aga oleme vaid alguses mõistmaks pinnase kompleksust. Liiga kaua oleme vaadelnud pinnast kui midagi, mis hoiab taimed püsti; selle asemele, et näha seda kui imelist elavat membraani, mis on kriitiliselt tähtis inimesele ja ökosüsteemi tervisele. Terve pinnas annab rohkem toitu, hoiab endas rohkem niiskust ja vähendab rohkem süsinikku atmosfäärist. Fakt - kolmandik atmosfääris leiduvast süsinikdioksiidist on pärit halvasti majandatud farmide ja ülekarjatatud alade oksüdeerunud pinnasest.

 

Väiksem jalajälg!
Päikesepaneelid, 100% ümbertöödeldud pakendid,
vee/mineraalide ümbertöötlemine - prügi muutmine
energiaks - eesmärgiks saada 0-kulu ettevõtteks! 
Loe rohkem >

Industriaalne põllumajandus on peamine kasvuhoonegaaside tootja. Sünteetilised väetised ja pestitsiidid tapavad pinnase võimekust. Monokultuurid, lageraie, jäätmed ja transport on osa süsteemist.  

Õnneks suudab taastav mahe põllumajandus eraldada atmosfäärist suure hulga süsinikku ja tuua see tagasi pinnasesse. Nii suudame asutada märkimisväärseid samme võitluses kliimamuutustega. 

 

Dr. Bronner’s töötab tarnijate ja talunikega üle maailma - Ghanas, Indias, Samoal ja Sri Lankal - , et parandada maad ja kohalike elanike elu. Meie spetsiaalsete operatsioonide tiim keskendub koolitustele orgaanilise aine ja pinnase rikkuse kasvatamisest ning kasumi suurendamisest.

Koos Rodale Instituudi, Patagonia ja teiste liitlastega, arendab Dr. Bronner´s Regenerative Organic Certified standardit, mis tõestab, et vastavad tootjad ja talunikud kasvatavad oma tooted taastava mahepõllumajanduse tingimusi silmaspidades. 

 

 

Me kõik saame sellele projektile kaasa aidata, raisates vähem toitu, süüa kvaliteetset liha või otsustada taimetoidu kasuks.