Oleme California seebimeistrid, kuid identifitseerime end palju laiema ja ümarama territooriumi alusel: see väike-suur, elav-hingav tumesinine ime, kogu meie koostisainete allikas, meie esivanemate kodu; ja kõik need inimesed, kes valmistavad ja tarbivad meie tooteid tänasel päeval. See 2020 All-One! raport, nagu kogu meie töö, on pühendatud emakesele Maale. 

Äri inimeste ja planeedi nimel!

Dr. Bronner’s kutsub USA-d võtma omaks rohelist mõtteviisi (Green New Deal), et edendada taastavat orgaanilist põllumajandust. Kutsume ärikogukondasid endaga ühinema ja keskenduma kliimamuutustele ning majanduslikule ebavõrdsusele. Ehitame puhta, õiglase, jätkusuutliku tuleviku meile kõigile!

 

Kliima-positiivsus 10 aastaga!

Dr. Bronner’s soovib saavutada kliima-positiivsuse aastaks 2025 - st. meie ettevõtmine vähendab atmosfäärist rohkem süsinikku kui me reaalselt eraldame. Kuidas? Praktiseerides 0-kulu tootmist (0 grammi prügi!), valides taastuva energia, efektiivsed transpordiviisid, vastutustundliku pakendamise ja ostes toorainet väikepõllumeestelt, kes kasutavad taastuva orgaanilise majandamise praktikaid. Armasta & austa oma kodu! Õiglane kliima meile kõigile!

 

 

Holistiline põllumajandus planeedi jahutamiseks!

Süsinikneutraalne põllumajandus on kriitiliselt oluline kliimamuutuste leevendamisel. Tänu tootjate soovile praktiseerida dünaamilist metsamajandust (Dynamic Agroforestry, DAF)  ja taastuvat orgaanilist põllumajandust, loodab Dr. Bronner´s saada kliima-positiivseks!  

 

 

Uus kõrge latiga standard:
Regenerative Organic Certified!

ROC = tooted, mis soodustavad elujõulise pinnase arendamist: põllumajandus, mis loob rikkaliku ja elava pinnase läbi piiratud maaharimise, kattekultuuride ja külvikordade; loomade heaolu: ei mingit sunduslikku söötmist ega puurispidamist; ja sotsiaalne õiglus: elamisväärsed palgad, head ja õiglased töötingimused.
Loe rohkem: regenorganic.org

 

 


Oleme uhked, Dr. Bronner’s Coconut Oil orgaaniline kookosõli on maailma esimene Regenerative Organic Certified standardite alusel sertifitseeritud toode! 

Anna & anna!
Tee vabatahtlikku tööd!

Kogu meie tiim võttis osa iga-aastaselt vabatahtlike päevalt meie Vista tehase ja San Diego maakonna ümbruses. Installisime päikesepaneele madala sissetulekuga kodudele, valmistasime toidukomplekte kodututele, koristasime kohalikku randa ja varustasime seementega orgaanilist õppefarmi. Samuti osalesime Maa Nädala (Earth Week) programmis - istutasime puid oma tehase maa-alale ja õppisime komposteerimist. Andmine teeb meele rõõmsaks! 

 

 

Keeldu, vähenda, taaskasuta & töötle ümber - puhtama maailma heaks! 

Meil kõigil on roll planeedi plastikuprobleemi lahendamisel.  Aastast 2003 on Dr. Bronner’s kasutanud 100% ümbertöödeldud plastikut seebipudelite tootmisel. See aitab vähendada plastiku kogust prügimägedel, looduses ja ookeanides; aitab tugevdada ümbertöötleva majanduse haru ja vähendab uue plastiku tootmist. Aga meil on veel palju tööd teha! Seega oleme otsingutel leidmaks palstikule alternatiivseid materjale. Edasi! 

 

 

Kooliharidus igale lapsele!

Koos oma eetilise ja jätkusuutliku palmiõlitootjast tütarfirma Serendipalmiga, ehitame Asoumis, Ghanas, õppekeskust, mis sisaldab eelkooli 150 lapsele, suurt koolitus- ja konverentsikeskust põllumeestele ja kogukonnale; ning külalistemaja üha suurenevale arvule Serendipalmi huvilistele.

 

 

Paraneda, täiustuda, olla taas ise. Inimestele, kes kannatavad traumajärgse stressihäire, depressiooni, sõltuvuse ja ärevuse all, on igasugune toetus ülioluline. Dr. Bronner´s toetab uhkusega psühhedeelikumipõhist toetusravi, hoidmaks nende inimeste hinge. 


2020 All-One! raport
Inglise keelne täielik versioon >

Tõeline paranemine läbi psühhedeelilise teraapia!

Me tunneme paljude inimeste valu ja frustratsiooni, kes kannatavad depressiooni ja ärevuse käes, kuid nende ravimid ei aita - meditsiinilised ravimid annavad liiga vähe tulemusi, kuid toovad enesega kaasa liiga palju kõrvalnähtusid. Psilotsübiini-teraapia (hallutsinogeenne alkaloid) sai hiljuti FDA (USA Toidu- ja Ravimiamet) heakskiidu sügavate depressiivsete häirete ravimisel. Psilotsübiin suunab meele hirmult ja loob uusi viise kasvamiseks ja paranemiseks. Selletõttu annetasime sellega tegelevale institutsioonile 500 000 USD. Vaata: Oregon’s Psilocybin Service Initiative: psi-2020.org

Läbimurdeline psühhotraumaatilise stressihäire ravi veteranidele! 

MDMA-teraapia (methylenedioxymethamphetamine, Ecstasy) suudab luua patsiendil turva- ja heaolutunde, mis on ideaalne traumaatilistest etappidest ülesaamisel. Sellepärast annetame 100 000 USD organisatsioonile MAPS.org, mis tegeleb FDA-lt selle teraapia ametliku läbiviimise loa taotlemisega. 

Parem juurdepääs tervishoiule!

Parem tervis naistele! Ühes India maapiirkonnas, kus asub meie taastuva orgaanilise piparmündiõliga tegelev Pavitramenthe, on igakuised perioodid naistele suur katsumus - palju naisi kogeb selletõttu siiani häbimärgistamist ja ei suuda endale osta hügieenitooteid. Dr. Bronner’s & Pavitramenthe jagavad sealsetele naistele 3000 taaskasutatavat sidet ja korraldavad menstruaaltervist puudutavaid koolitusi.

Äritegevus parema tuleviku nimel!

Certified B Corps on kasumit teenivad firmad, mis vastavad ettekirjutuste kõrgeimale tasemele: sotsiaalsed ja keskkonnastandardid, läbinähtav tegevuskava, juriidiline vastutus kasumi ja eesmärgi balanseerimisel. Dr. Bronner´s kuulutati 2019 aastal parimaks “Best for the World” kategooriates: Keskkond, Kogukond, Mängumuutja ja Üldkategooria, mis asetab meid 10% kõige paremate B Corps firmade hulka. 

Armasta oma tööd!

2019. aastal arvati Dr. Bronner’s San Diego parimate keskmise suurusega ettevõtete hulka mitmel põhjusel: tasuta vegan lõunad, tasuta joogatunnid, soodustusega massaaž, täielik tervisekindlustus, juhtide palk vaid 5x suurem kõige väiksema palgaga töötajast (USA-s võib olla see kuni 300x), iga-aastane 5000 USD väärtuses lastetoetus, karjäärivõimalused. 

Aga siin ei töötata vaid nende boonuste pärast. Me täidame sotsiaalset ja keskkondlikku missiooni; igaüks teab, et tema töö on oluline. Dr. Bronner´s on koht, kus seep, hing ja rõõm kohtuvad! All-One!